Tannimplantat

Med oss utfører vi en komplett implantat behandling på klinikken inklusive alle typer av kjevekirurgiske ingrepp som eks benoppbygging. Behandlingstiden med oss betyr du kan få dine implantat tenner innen 1-16 uker. Alle våre implantat tannleger er fullt godkjente av HELFO så hvis du har krav på refusjon kan du få dette.

 

Tannimplantat behandling utføres komplett med alle de tre vanligste systemen i Norge; Dentsply/AstraTech, Straumann og Nobel Biocare.

 

Konsultasjon

I første omgang ønsker vi vurdere mengde av kjeveben og slimhinne og ser om det er behov for nødvendig førbehandling som ekempelvis fjerne infeksjoner. Noen gang kan vi trenge utrede lite benmengde med en CBCT (3D røntgen).

Du får også et prisoverslag og vi ser på om du kan få noe av behandlingen dekket av HELFO refusjon.

 

Implantat operasjon

Inngrepet tar som regel 30 min til en time og smertefritt etter bedøvelse. Hvis du ønsker beroligende eller sedering/narkose må dette gies beskjed på forhand. Vi plasserer da 1-6 stk implantat etter hvor mange tenner du mangler og hvilken type av tenner du skall få.

 

Utleverering av dine implantat tenner

Avhengig av antal implantat og typ av planlagte tenner er det deretter en tilhelingsperiode på 2-16 uker. Tannlegen tar da et digitalt eller vanlig avtrykk av dine kjever og implantat som sendes til våre tannteknikker. Når tennene er ferdige skrues de fast på tannimplantatene og de er klare for å brukes og smiles med.

Bestill time